ЗА МЕН

АСЕН

АПОСТОЛОВ

Здравейте, казвам се Асен Апостолов и ще ви представя на кратко своята история.

Още от детсвото си търся възможност, да съм независим от наложените стереотипи и обстоятелства. Още от тинейджърска възраст бях привлечен от музикалната сцена. С много хъс и влагайки цялото си желание и ентусиазъм достигнах професионални нива. С течение на наложени обстоятелства, започнах да работя и да търся своят професионален път. 2005 г. започнах своето развитие в телекомуникационите сфери. Интересеа ми към новите технологии ме водеше все по-нагоре по професионалната стълба. Колкото и да се развивах, вътрешно в себе си знаех, че винаги, ще се налага да работя за някой друг и това не ми донасяше необходимото спокойствие и сигурност. Знаех, че за да бъда независим, трябва да надградя себе си. Интереса ми към компютърните технологии ме насочи към самообучението ми в сферата на графичния дизайн и web програмирането.

Докато надграждах себе си, се налагаше да отцелявам, като продавах времето си, работейки за някой друг. През годините придобивах нови знания в сферите, от които съм бил част, но това не ме отказа от интересите ми. След голям период от различни обстоятелства в живота ми, постигнах това, за което винаги съм мечтаел. Започнах да се занимавам с това, което винаги ми е било интересно. Създавайки много индивудуални проекти, от които клиентите оставаха доволни изградих това, което е най-ценно за всяко бизнес отношение - доверието.

С годините осъзнах, че каквото и да правя, нямаше да бъда свободен, няма да бъда по-финансово независим, а исках жовот, който сам да мога да ръководя. Тогава осъзнах, че ми е необходима дейност, която да извършвам, независимо от мястото и икономическите условия в които се намираме.

През годините мой близък приятел, съученик и колега се развиваше в една сфера, която беше страшно непонятна за мен. Отричайки дейността, която сам не разбирах, виждах успехите му, личностното му израстване и най-важното свободата. Деня в който, взех своето решение му се обадих с думата " Искам !"

В труден период за мен, в който живеех при болната си баба разбрах, че компанията с която се запознах, произвежда продукти с които тя самата се почувства по-добре. Това беше момента, в който аз повярвах на продукта, реших да изуча маркетинговия план. За това даже не ми се налагаше да търся необходимата ми информация, тя ми беше поднесена "на поднос". Започнах да се обучавам и развивам в МЛМ индустрията и не след дълго разбрах, че това съм търсил и искал през целия си живот до момента. Един различен бизнес модел в който, всеки е готов да ти подаде ръка и да ти помогне за развитието - това видях и започнах да се изкачвам по професионалната стълба.

Личната ми мотивация и екипната работа, не след дълго дадоха своя резултат и малко след старта си усетих тъпката да си на сцена и да получаваш признанието си за постигнатите резултати. По пътя ми в израстването ми като МЛМ предприемач се запознах с много успешни и мотивирани хора с които ежедневно се съветваме и вървим все напред. Изградих екип, от амбициозни и мотивирани хора не само в България, но и в цяла Европа.

През Март месец 2020 г в цялата държава беше обявено извънредно положение във връзка с COVID-19. Точно тогава беше момента в който разбрах, че до себе си имам стабилен партньор след като получихме нашия първи чисто нов автомобил. Да, това беше първия чисто нов автомобил който съм имал. За последните 15 години работа успях да си позволя автомобил на 16 години. Едва 3 месеца след старта си получих предложението да получа своя личен автомобил от бизнес партньора си.

В екипа ни ( LEVERAGE21 ) имаме изградена БЕЗПЛАТНА ОНЛАЙН обучителна система, която постоянно се обновява. Редовно участвам в обученията и показвам на екипа си как да го прави. Благодарение на този бизнес модел имам възможност да пътувам, да прекарвам много време със семейството си и да се наслаждавам на живота си.

Перспективите, които имам пред себе си с бизнеса и компанията, която съм избрал са повече от това, за което съм мечтал.

Ако ти желаеш да си част от моя екип натисни бутона по-долу и попълни формата за връзка с мен. Скоро след това ще се свържа с теб и ще поговорим за възможностите да си партнираме.

ЗАЯВИ ПАРТНЬОРСТВО С МЕН

Моето първоначално развитие

*FAST TRACK ( Бърза лента)

е бонус програма на компанията, която покрива разликата до 500 лв / 1000 лв. / 2000 лв.