МОЯТ БЛОГ

НАЗАД

СИЛАТА НА ВОЛЯТА

Сигурен съм, че на всеки му се е случвало да поиска нещо и да се втурне амбициозно към него, но в един момент да се откаже. След време отново да заяви "твърдо" да заяви, че ще постигне желаното и уверено да вярвате, че този път ще го постигнете. За съжаление се появяват пречки, трудности и всякакви странични елементи, които ви водят до мисълта да се върнете към предишното по-удобно положение и накрая отново се откажете.

Какво е волята според Уикипедия - "Волята е способност на човека съзнателно да управлява своите постъпки, да ги насочва към съзнателно поставени цели и да преодолява външни и вътрешни трудности и препятствия."

Искам да ви представя историята на едно дете, което не се е отказало предвид всички трудности.

Данил Плужников
дата на раждане: 26 януари 2002 г.
местожителство: Русия

Детство:

Данил Плужников е роден в Адлер, областния център на един от четирите вътрешноградски района на курортния град Сочи. Момчето е родено в семейство, в което и двамата родители обичат музиката. Мама пее и свири на пиано, баща - на барабани и китара. Не е изненадващо, че малката Даня, едва се научи как да говори, вече изпя караоке всички песни от „Бременските музиканти“.

Ясното и безоблачно небе над това семейство започна да става мътно, когато Данил беше на 10 месеца. Мама забеляза, че синът е спрял да расте и набира тегло. Първоначално лекарите успокояваха и не споделяха собствените си подозрения, но скоро поставиха разочароваща диагноза: момчето имаше спондилоепифизна дисплазия на горните и долните крайници.

Това е сложно системно заболяване на костите, при което нормалното здравословно състояние се поддържа от лекарства. И смелите родители направиха всичко по силите си, за да гарантират, че синът получи от този живот всичко, което тя можеше да му даде.

Музика:

Дани има много хобита. Той обича да кара скейтборд и специален скутер, наподобяващ двуместен мини-автомобил. А също и Данил Плужников обича да рисува и пише поезия. Но основната любов на живота му е музиката. Няколко пъти седмично родителите завеждат сина си в музикално училище, където той усърдно изучава вокалите.

Този малък мъж, висок само 110 см, има огромно и добро сърце. Младият мъж, достойно и смело понасящ тежестта на собствената си трудна съдба, се занимава с благотворителна дейност. Данил Плужников редовно посещава Московския раков център, където пее и свири на синтезатора за най-малките пациенти.

Трети сезон на "Голос Дети":

29 април 2016 г. става победител в шоуто „Голос Дети-3 ”под ръководството на наставника на проекта Дима Билан. 61,7% от зрителите са гласували за него. След като спечели телевизионното шоу, певицата започва да обикаля Русия.

Споделям ви видео клип от финала на "Голос Дети - 3", което Дани спечели. Независимо от болката и неразположението, което изпитва по време на изпълнението се изправя на крака пред публиката и остава в сърцата на всички.

Изгледайте представянето на Дани и следващият път, когато се чувствате неразположени, че на вън времето е лошо, депресирани от сивото си ежедневие или сте депресиран от поредната новинарска емисия се замислете: "Какво направих аз, за да не се чувствам така ?"