ПРЕЗЕНТАЦИЯ

УВОД

Здравейте, целта на тази презентация е да ви запозная с една доказана и ефективна система, чрез която ще можете да увеличите дохода си в следващата една година, независимо от това с което се занимавате в момента.

Замисляли ли сте се, че в живота имаме три основни ресурса, благодарение на които можем да имам всички неща за които мечтаем, като семейство, финансова стабилност, образование на децата, свободно време, възможност за пътешествия.

За съжаление много често се налага да заменяме своето време и здраве за пари, които вечно не достигат. Може би, познавате хора, които имат много пари, но всеки път, когато се чуете с тях те все са заети или изморени. Хора, които имат пари, но нямат време. А може би, познавате и хора, които нямат пари, но имат цялото време на света.

ЗДРАВЕ

ПАРИ

ВРЕМЕ

Какво бихте правили ако разполагахте с достатъчно здраве, пари и време ? Бихте ли променили нещо ?

Нека да разгледаме вариантите по които изкарваме пари.

АКТИВЕН ДОХОД

наемен труд / малък бизнес

Това е така познатата матрица, в която учиш за да си намериш добре платена работа, за да можеш един ден да се пенсионираш. Активен е заради това, че само когато ние сме активни, тогава има приток на доходи. Влизаш в колелото на своя бизнес или професия, даваш своето здраве и време за да изкарваш пари. Познато ли ви е ? Спираме да въртим колелото (да ходим на работа) и спират парите.

Ето една малка сметка. Всеки човек разполага с 24 часа в денонощието. Осем часа отделяме в сън и ни остават 16 часа. Дори да премахнем съня от ежедневието си пак имаме само 24 часа. Това е незначителна сметка, която на свой ред може да ни накара да се замислим. Ами ако имахме повече от 24 часа, ако можеше да работим по 25, 30, дори и 40 часа на ден, може би и доходите ни от това с което се занимаваме щяха да са по-високи. За това в АКТИВНИЯ ДОХОД винаги ще имаме таван на това, което можем да заработим.

Много хора искат да се преместят от НАЕМНИЯ ТРУД в МАЛЪК СОБСТВЕН БИЗНЕС или така да се каже - да работят за себе си. Да отворят малко магазинче, сервиз, кантора и тн. Но дори и тогава все още се намираме в графата АКТИВЕН ДОХОД, защото няма как бизнеса ни да се развие ако ние не сме там, не отворим магазина.

ПАСИВЕН ДОХОД

притежание на активи / бизнес система

Пасивния доход идва от АКТИВИ. Актива е "нещо", което всеки месец ни носи доходи без да продаваме своето време и здраве. Като пример за активи може да се приемат апартаменти, гаражи, магазини под наем и др. Примери за пасивен доход могат да се дадат и актьорите и певците. Познавате хора като Брус Уилис или Мадона. Всеки от тях е изградил с времето своето име и благодарение на авторските права получават свойте доходи.

За да притежаваме активи, които да ни носят ежемесечен пасивен доход има няколко варианта. Да го наследим, да си го купим или да го изградим от нулата.Ако успеем да си купим гараж, от който да взимаме между 80 - 100 лв наем ще сме си купили актив. Но 80-100 лв на месец не ни прави финансово независими. Би било хубаво да си купим по 10 апартамента във всеки по-голям град в България и да ги обявим под наем. За това нещо се изисква огромна инвестиция, за която, трябва да въртим "колелото" около 10, 20 или 30 години.

Единствената инвестиция, която ни е нужна за да изградим своя актив от нулата, това е ВРЕМЕТО. Ако всеки ден отделяме по един, два или три часа за изграждането на своя актив, то след година/две ще имаме изграден сигурен актив.

Идеята, с която ще ви запозная ще ви даде възможност да изградите своя актив без инвестиция и без риск, използвайки готова и доказана система.

КАКВА Е ИДЕЯТА

Всеки от нас има сигурни разходи на месец. Това са за храна, сметки, дрехи, лична хигиена, здраве и др. В случая ще използваме разходите за лична хигиена и здраве. Ако всеки от нас харчи в своето домакинство по 100 единици на месец ( това може да са 100, 200 или 500 лв), то за година разхода става 1200 а за целия ни живот достига 100 000. Представете си, че това е вашия капитал. Какво щяхте да направите с този капитал, ако го притежавахте сега в ръцете си ? Може би щяхте да го инвестирате ?. В реалността вие го харчите под формата на разход като клиенти в търговската мрежа. По този начин губите повече от 90% от вашия капитал, захранвайки посредниците и едва 10% ви се връщат обратно под формата на стойност в продукт.

Вашия капитал може да бъде инвестиция. Съществува производител и търговска марка ( 2 в 1 ). Завода работи вече 35 години и обслужва 30 държави. Продуктите се произвеждат в Германия, така че за качеството можем да бъдем спокойни. Вие можете да бъдете VIP клиент или така наречения сътрудник и да закупувате продуктите си директно от производителя. Възможност за малки поръчки, бърза доставка до вашата врата и безплатна регистрация само първата поръчка на вашите продукти. Това ви дава възможност да премахнете всички посредници и от тук нататък да получавате обратно цели 51% под формата на висококачествени натурални продукти. Единствено сменяйки пътя на продукта, вие вече използвате ПЕТ пъти повече от своя капитал за себе си. Бихте ли споделили тази информация на ваши приятели ? Бихте ли им дали шанса и те да се възползват повече от своя капитал ? Ако отговора ви е ДА. То единствено с вашата препоръка вие може да създадете сигурен месечен доход за себе си и да получавате до 49% от създадения оборот под формата на ежемесечни бонуси във вашата банкова сметка.

Какво предпочитате, разход в търговската мрежа или инвестиция за създаване на актив за високи и стабилни доходи ?

ТЪРГОВСКА МРЕЖА

 • ПРОИЗВОДИТЕЛ - 10%
 • 90%

 • МАРКА
 • РЕКЛАМА
 • ВНОСИТЕЛ
 • СКЛАД
 • МАГАЗИН
 • КЛИЕНТ

ДИРЕКТЕН ДОСТЪП

 • ПРОИЗВОДИТЕЛ / МАРКА
 • 51% в качество

 •  
 •  
 • ДО 49% ЕЖЕМЕСЕЧНИ БОНУСИ
 •  
 •  
 • VIP КЛИЕНТ / СЪТРУДНИК

LR HEALTH & BEAUTYгр.Ален / Германия

LR Health & Beauty е една от най-големите компании за директни продажби в Европа. Компанията работи успешно в този бранш вече повече от 35 години. През 2015 г спечели награда за най-бързо развиваща се компания в бранша в Европа. От момента на създаването си през 1985 г до днес, компанията успя да напише една впечатляваща история на постоянен възход и развитие. От самото си създаване, оборота на LR се увеличава всяка една година и компанията навлиза във все повече държави, като в момента работи успешно в над 30 страни. И все пак, най-очевидните показатели за успеха на LR, това са количеството нейни партньори, които благодарение на резултатите си получават свой собствени автомобили от компанията и по-важното, високи и стабилни доходи.

Компания LR произвежда висококачествени сертифицирани продукти в сферата Здраве и Красота. Продукти, които всеки един от нас ползва в своето ежедневие, като например: паста за зъби, шампоани, кремове, парфюми и тн. Качеството на продуктите е доказано от множество сертификати, между които:

 • dermatest (Германия) - гарантиращ, че продуктите са безвредни и стават дори и за бременни жени.
 • SGS Fresenius (Германия) - медицински институт, даващ сертификат само на най-добрите продукти.
 • IASC - сертифициращ единствено продукти с правилно обработен гел от Aloe Vera
 • VKE - асоциация за висш клас козметика, в която членуват марки, като Chanel, la prairie, Dior, Clinique и др.

Компанията е известна със сътрудничеството си със световно известни звезди, които стават създатели на свой лични ароматни серии, като Bruce Willis, Guido Maria Kretschmer, Christina Ferreira и др. Компанията произвежда още декоративна козметика в среден (Colours) и висш (Deluxe) клас, както и пълен набор от продукти за грижа за лице, тяло и коса. Продуктите за грижа за здравето в LR също са нещо специално и са водещи за компанията. LR е най-големия производител на продукти с Aloe Vera, като най-ценни са геловете за пиене, прочистващ организма от токсини и подобряващ работата и Aloe Vera Special Box - кутия за бърза помощ при ухапвания, възпаления, изгаряния и др. Компанията възпроизвежда най-висококачественната коластра за силна имунна система, доказан продукт против срес, както и пълен набор от естествени витамини, минерали, пробиотици, омега3 и не на последно място, серия за здравословен контрол на теглото наречена Figuactive. От 2016 г. компанията стана един от малко производители на уреди за домашна antiage грижа за кожата под марката ZEITGARD, включваща и нанотехнологични кремове със злато и коприна, диамантен прах и още.

Едно е сигурно, продуктите на LR са една чудесна и неограничена възможност за създаване на сигурен месечен доход. Уверете се сами !

КАК СЪЗДАВАМЕ БИЗНЕСА СИ С LR

Фиг.1

Ставайки сътрудник на LR вашият разход се превръща във ваш собствен оборот. Нека да предположим (пример фиг.1), че сте споделили идеята с Мария. Тя също става партньор на LR със своята първа поръчка, ня която посочва, че вие сте човека, който й е споделил за LR. От тук нататък, тя сама ще се обслужва от завода а не от вас. От вас не се изисква да й доставяте продукти и да я обслужвате като дистрибутор. Вие просто сте й дали информация за LR и поради тази причина компанията прибавя нейния оборот към вашия и така вие вече имате общо 500 лв. оборот. Споделяйки на още трима свой приятели общия ви оборот, който сте създали за завода в този пример е 1450 лв. В този пример вашето възнаграждение ще е около 200 лв. Повече оборот означава повече бонуси. В този бизнес всичко зависи от вас, вие определяте вашият календар и сами избирате кога и на кого да споделяте.

Вашият оборот:

 • 200 лв. личен оборот
 • 1250 лв. групов оборот

Общ оборот на вашия бизнес:

1450 лв.

200 лв. / месец


Фиг.2

В следващия пример ще наблегнем на това, че в LR целта ни не е просто да записваме хора. Подкрепяйки и развивайки свойте партньори ще получавате и все по-големи бонуси. Именно за това, тук говорим за партньорство на 100%. В случая виждате (пример фиг.2) същите четири партньора от миналия пример, но заедно с техните групи вашия общ оборот е 20 000 лв. Те печелят, вие печелите и завода печели - Истинска партньорска работа. В този пример дохода ви на месец е 1300 лв. и това е една много добра стъпка към вашата финансова свобода. Представете си колко би бил вашия доход с 6, 8, 10 активни партньора. Вашата клиентска мрежа може да се развива във всички 30 държави, в които работи компанията - Германия, Италия, Испания, Турция, Русия, Украйна, Румъния, Гърция, Кипър, Албания, Австрия, Белгия, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Унгария, Казакстан, Беларус, Лихтенщайн, Люксенбург, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Швеция, Швейцария, Словакия.

Вашият оборот:

 • 200 лв. личен оборот
 • 20 000 лв. групов оборот

Общ оборот на вашия бизнес:

20 200 лв.

1300 лв. / месец

ДОПЪЛНИТЕЛЕН ДОХОД С LR

Като допълнение с LR можете да изкарвате и бързи пари. Като сътрудник, вие поръчвате на заводските цени и ако желаете можете да препродавате продуктите с 40% надценка по цените в каталога. Това не е основната идея, но е една чудесна възможност да изкарвате едни бързи пари в случай, че имате нужда. За целта в компанията и нашия екип имаме доказани инструменти, които ще ви помогнат. Например Startbox - кутията с тестери на парфюми и Тест пакета на екип LEVERAGE21. Попитайте за тези инструменти още при вашия старт.

АВТОМОБИЛНА КОНЦЕПЦИЯ

LR ни предлага и уникална по рода си автомобилна концепция. Volkswagen, Mercedes-Benz и Porsche са марките автомобили, които компанията предоставя като бонуси на своите успешни партньори. Най-вероятно вече сте виждали автомобили на LR по улиците на България.

Ето и първите нива на маркетинг плана на LR от Младши Мениджър до Лидер на група. Стартирайки в LR през първата половин до една година целта ви е да достигнете всяко едно от тях, достигайки доход до 2000 лв. на месец. Възможно ли е да го направите? Нека да видим какво сочи статистиката.

За да достигнете титла Младши Лидер на Група с доход над 1500 лв. на месец получавайки като бонус и напълно потдържан автомобил Mercedes A-Class ще е необходимо да намерите поне шест активни партньора, които с удоволствие и хъс да развиват бизнеса с LR заедно с вас. Забележете, ако откривате само по 1 партньор на месец, то след 6 месеца ще постигнете тази първа цел, която след това ще бъде трамплин за още по-успешното ви развитие. Шест месеца активни действия за доход от 1500 лв. на месец и чисто нов автомобил Mercedes A-Class - дали си заслужава ?

Добре е да знаете, че дохода, който изградите в LR остава и в наследство.

На този етап в България вече има много хора, които изкарват завидни допълнителни и основни доходи, ползвайки и препоръчвайки продуктите и бизнес модела на LR. Домакини и майки с деца, лекари, счетоводители, мениджъри на фирми, търговски представители, хора със собствен бизнес и много други. Всички те видяха в LR средство да повишат стандарта си на живот без да поемат рискове и достъпна възможност да постигнат своята финансова свобода.

КАК ? НИЕ ЩЕ ВИ НАУЧИМ

LEVERAGE21 е готова система за работа, която ще ви подкрепя от самото начало. Онлайн тренинги, Семинари и обучения на живо във вашия град, Тиймбилдинги и пътешествия, както и лична работа с опитни партньори, които ще проведат първите ви срещи заедно с вас.

В нашата система не е нужно да имате предишен опит или да разбирате от този бизнес. Всичко, което е необходимо е да желаете успех и развитие точно сега.

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ШАНСА СЕГА!

И така, вие току що разбрахте за идея, която може да превърне сигурния ви разход в инвестиция носеща сигурен доход. Не изпускайте шанса си и се възползвайте още СЕГА. Защо сега ? Защото всеки ден вече хиляди партньори на LR споделят идеята на хора, между които може би са вашите приятели, колеги, дори и роднини. Всеки ден някой регистриравашите познати и завинаги започва да получава своя авторски хонорар вместо вас.

Ако си човек, който търси възможност за развитие, за изграждане на висок месечен доход и по-добър начин на живот, то тогавата те каня да си партнираме заедно!

Попълнете формата за контакт по-долу и аз ще се свържа с вас, възможно най-скоро, за да се запознаем и поговорим по-подробно.

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Благодаря ви за проявения интерес.

При първа възможност ще се свържа с вас

Вашите лични данни не се събират и запазват в бази данни и гарантираме тяхната конфиденциалност

Изпрати

Всички полета са задължителни